Velg en side

Nettside, foto og sosiale medier

Bergen Baderom Drift ønsket seg ny nettside, samt sider for Google Business og Facebook. På nettsiden skulle man enkelt finne informasjon om tjenester, referanseprosjekter og kontaktinformasjon. Les mer under eller se Facebooksiden her.

Nettside

Bergen Baderom Drift ønsket seg en ny og oversiktlig nettside for å enkelt gi informasjon om tjenester og kontaktinformasjon. I tillegg ønsket de en oversiktlig referanseside, hvor de kunne vise prosjekter som var blitt utført.

Klikk på bildene under for å forstørre

Original Image Original
Modified Image Modified

Beveg på sirkelen i midten av bilde for å sammenligne den nye og gamle nettsiden.

Facebook og Google Business

Bergen Baderom Drift ønsket også å komme seg inn i sosiale medier, hvor Facebook var et naturlig valg. Her har vi laget et enkelt headerbilde, og logo med riktig størrelsesforhold for å passe på alle enheter. I tillegg til dette satte vi også opp Google for Business, slik at det ble lettere å finne kontaktinformasjon ved enkle google-søk.  

Fotografering

Bergen Baderom Drift ønsket også nye bilder til sin nettside, så jeg fotograferte til sammen 6 forskjellige prosjekter de hadde tatt på seg i løpet av de siste årene. Under finner du eksempler på noen av bildene som har blitt brukt på deres nettside. Det var viktig for Bergen Baderom Drift å få fram detaljer, og samtidig gi potensielle kunder et innblikk i hva de kan tilby som totalleverandør av bad.

Klikk på et av bildene under for å forstørre

 

Vil du bruke meg til ditt web- eller markedsføringsprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et prisanslag for ny nettside!

Du må gjerne kontakte meg på sosiale medier!