Velg en side

Portrettfotografering arrangert av Tekna (Teknisk-naturvitenskapelig forening)

Etter forespørsel fra Tekna stilte Lisa Lynette Hansen og jeg opp som fotografer, for å ta portrettbilder som kunne brukes til blant annet jobbsøking og sosiale medier. Under finner du noen av bildene som ble tatt under portrettfotograferingen. Alle bildene har ikke kommet med, da ikke alle de avbildede ønsket at deres bilder skulle bli brukt i porteføljesammenheng.

Hva sier kunden?


Veldig profesjonell og dyktig i jobben som ble gjort både før, under og etter fotograferingen. Flink til å følge opp og forberede deg slik at fotograferingen ble så effektiv som mulig slik at det ble minst mulig unødvendig venting for de som skulle bli tatt bilde av. Under fotograferingen fikk jeg inntrykk av at de fleste følte seg komfortabel og oppsettet var meget profesjonelt med mye kunnskap om utstyret som ble brukt. Kvaliteten på bildene som ble sendt ut var også av høy kvalitet og jeg fikk tilbakemelding av samtlige om at de var meget fornøyd over resultatet.

Elisabeth Bakketeig,
Kontaktperson, TEKNA

Les tilbameldingen på facebook

Trenger du fotograf til produktfoto eller portretter?

Ta gjerne kontakt og fortell mer om prosjektet!

Du må gjerne kontakte meg på sosiale medier!

Nettside for Kingston Business Society

Sommeren 2017 fikk jeg i oppdrag som webutvikler fra Kingston Business Society i Kingston å lage nettside for dem. Nettsiden skulle gjøre det enkelt å nå ut til medlemmene sine med informasjon.

Vil du bruke meg til ditt webprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å et prisanslag på din nettside!

Du må gjerne kontakte meg på sosiale medier!